Dräger Alcotest® A4000

De Dräger Alcotest® 3820 voor particulier gebruik biedt de mogelijkheid om op een betrouwbare manier alcohol te testen. Zo kan een goede indicatie worden verkregen of men niet onder invloed is. Dit wordt gewaarborgd door de betrouwbare en uiterst nauwkeurige meettechnologie die ook door de politie wordt gebruikt.

Op voorraad
Productcode
A4000
€ 349,00

Voordelen van de Dräger Alcotest® 3820

Al meer dan 60 jaar in de praktijk bewezen: de meettechnologie die door de politie wordt gebruikt

Dräger is al meer dan 60 jaar wereldwijd marktleider en leverancier van ademalcoholmeetinstrumenten voor de politie en de industrie. De meettechnologie in de Alcotest® 3820 is identiek aan de apparaten die voor uiterst nauwkeurige ademalcoholtesten worden gebruikt. Voortdurende ontwikkelingen in de technologie hebben de Alcotest 3820 ongeëvenaard snel en betrouwbaar gemaakt. Als particuliere gebruiker of beroepschauffeur kunt u zo onaangename verrassingen tijdens een eventuele alcoholcontrole eenvoudig voorkomen. Jaarlijks worden wereldwijd meer dan 30 miljoen alcoholmetingen met de Dräger handmeetinstrumenten uitgevoerd. De hoogwaardige apparaten worden in Duitsland geproduceerd.

Snelle en gemakkelijke monstername

De meetfunctie is eenvoudig te bedienen met de verlichte functietoets. Optionele akoestische signalen geven extra informatie. Het apparaat is binnen enkele seconden klaar voor gebruik en de ademtest kan direct worden uitgevoerd. Dezelfde functietoets wordt ook gebruikt voor navigatie door het menu.

Hoesje inbegrepen

D-45503-2015 Microvezelhoes Beschermt tegen stof en krassen en is inbegrepen.

Verwisselbaar mondstuk

Het mondstuk is intuïtief te gebruiken en wordt beschermd door een kap. Per testpersoon moet een nieuw mondstuk worden gebruikt. Extra mondstukken zijn als accessoires leverbaar. Het luchtkanaal leidt de uitgeademde lucht over het apparaat, en slechts een klein deel van deze ademlucht wordt voor de analyse gebruikt. Hierdoor is gegarandeerd dat er geen restalcohol in het apparaat aanwezig is en dat alle metingen nauwkeurig en betrouwbaar zijn. Deze methode wordt ook door de politie gebruikt.

Altijd klaar voor gebruik

Op koude winternachten of warme zomerdagen: het apparaat is vrijwel direct klaar voor gebruik. Het temperatuurbereik voor het uitvoeren van metingen ligt bij -5 °C tot +50 °C.

Handzaam en onopvallend

Dankzij de compacte afmetingen past de Dräger Alcotest 3820 zelfs in een broekzak. Zo kunt u te allen tijde een meting discreet uitvoeren, ongeacht de locatie. U krijgt altijd een nauwkeurig resultaat voor de restalcoholwaarde, of dit nu na een zakenlunch is, op een feest of de volgende ochtend.

Ontworpen voor jarenlang gebruik

De Alcotest 3820 is 'Made in Germany' en voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Een regelmatige kalibratie van het instrument waarborgt dat de meettechnologie op lange termijn nauwkeurig blijft werken. De ondersteuning van het wereldwijde, regionaal aanwezige servicenetwerk van Dräger garandeert dat u het apparaat jarenlang kunt gebruiken.

Toebehoren Dräger Alcotest® 3820 te koop verder in de webshop |  Mondstukken 5 reserve mondstukken. Hygiënisch en afzonderlijk verpakt.

Bekijk de video hier:

Meer informatie
Productcode A4000
Merk Dräger
Certifikaat CE, EN 15964, NHTSA, FDA conform, afhankelijk van de configuratie, EN 60068-2-64, US FDA approved
BAC(Blood Alcohol Concentration) 0,00 tot 5,00 ‰ (hoeveelheid ethanol per bloedvolume resp. bloedhoeveelheid bij 20°C en 1013 hPa)
Voeding 1 x 3 V CR123A
Batterijen inbegrepen Ja
Garantie 1 jaar fabriekswaarborg
Nauwkeurigheid tot 1,00 ‰ = 0,017 ‰
Alarmniveau 0,5 ‰
Afmetingen 50 mm x 133 mm x 29 mm (bxhxd)
Display taal Veranderbaar
Sensortype Electro-chemische fuel cell sensor
Weergave ‰ (promille) of mg/l
Alarmsignaal Geluidssignaal, Knipperend scherm
Calibratie 1 x per jaar
Aanbevolen gebruikers bedrijven en KMO, cafés en restaurants, chauffeurs, discotheken, dokters, drankcentrales, festivals, groot publiek, hospitalen en klinieken, in het CAO 100 kader, jeugdbewegingen, medische centra, organisatoren, ouders, persoonlijk gebruik, preventie werkers, privé personen van jong tot oud, professionele chauffeurs, rijscholen, scholen, transportsector, veeleisende particulieren, zelftest
Opwarming enkele seconden
Gratis bijgeleverde mondstukken 3
Blaastijd 2 sec
Lage batterij indicatie Ja
Auto Power Off Ja
Kleur Zwart
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!