Thursday, July 09, 2020
Log In

Aanmelden

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00

EXIT AquaFlow Mega-Set

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Normale prijs: € 399,00

PROMOTIE: € 349,00

Beschrijving

De EXIT AquaFlow Mega-Set, mét pompsysteem, is maar liefst 4,75 meter lang

Klik op de afbeelding om in te zoomen

Wat is er nou leuker dan kliederen met water? De EXIT AquaFlow Mega-Set, mét pompsysteem, is maar liefst 4,75 meter lang en daarmee de grootste waterbaan in de EXIT AquaFlow serie. Een unieke waterspeelbaan voor kinderen en garandeert eindeloos veel speelplezier! 

De EXIT waterspeelbaan bestaat uit diverse bakken met maar liefst 5 sluizen waardoor meerdere kinderen er tegelijk mee kunnen spelen. De goten en bakken zijn voorzien van een kunststof binnenzijde, daardoor waterdicht en eenvoudig te reinigen. Door het hoogteverschil stroomt het water vanuit het bovenste waterreservoir als een echte rivier naar beneden en eindigt met een waterval in de opvangbak! Je bepaalt zelf hoe je je waterbaan neerzet omdat de waterbakken een draaipunt hebben en zo in elke gewenste hoek neergezet kunnen worden. Recht, in een bocht, of juist of zig-zaggend. Dankzij de sluizen, die semi-transparant zijn en bedrukt met 7 verschillende waterniveaus, kun je zelf het water laten stromen hoe en tot waar je wilt. Pomp het water eenvoudig weer terug vanuit de opvangbak naar het waterreservoir en laat je bootje of bal weer mee naar beneden varen. Zo doen kinderen al jong hun eerste ervaringen op met waterstromingen en ontwikkelen ze al spelend hun creativiteit en fantasie. De EXIT AquaFlow Mega-Set is uitgevoerd in een strak design en met zijn frisse kleuren en natuurlijke uitstraling staat het ook nog eens mooi in de tuin! De EXIT AquaFlow Mega-Set wordt geleverd inclusief de EXIT AquaFlow Pomp en slang die netjes weggewerkt is door middel van beugels onder de bakken! 

Duurzaam
De EXIT AquaFlow Mega-Set is gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De staanders zijn reeds geverfd met een watergedragen beits. De sluiswanden zijn gemaakt van WPC; dit is een met vezel versterkte kunststof en daarmee een zeer stevig en duurzaam materiaal. 

Veilig
De EXIT AquaFlow Mega-Set voldoet aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren. 

Specificaties

Diameter Nee
Afmetingen 930x880x4750
Gewicht 35
Certifikaat 100% FSC, CE, EN-71, EN-71-14, TÜV
Leveringswijze Pakketvorm (eenvoudig te monteren aan de hand van geïllustreerde handleiding)
Productcode 55.40.20.10
Merk Exit
Kleur Niet van toepassing

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

EXIT AquaFlow Junior-Set

EXIT AquaFlow Junior-Set

Normale prijs: € 249,01

PROMOTIE: € 199,00

EXIT AquaFlow Super-Set

EXIT AquaFlow Super-Set

Normale prijs: € 299,00

PROMOTIE: € 244,00