Thursday, June 04, 2020
Log In

Aanmelden

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00

EXIT Backstop Net 900

Beschikbaarheid: Uitverkocht

€ 248,99

Beschrijving

Backstop Net, 900x300cm, 48kg
Klik op de afbeelding om in te zoomen

Het EXIT Backstop Net 900 is de ideale ballenvanger voor in je tuin! Bij een potje voetbal of basketbal kan het al snel gebeuren dat een bal te ver doorrolt, een paar bloempotten raakt of over de heg verdwijnt. Met het EXIT Backstop Net 900 wordt dit voorkomen en wordt bovendien de veiligheid van eventuele toeschouwers gegarandeert. Ook vergroot dit net het gebruikersgemak doordat de bal in het speelveld blijft en je niet elke keer de bal op hoeft te halen

Het Exit Backstop Net heeft een formaat van 300cm x 900cm en bestaat uit drie aan elkaar bevestigde gedeeltes van 300cm lang bij 300cm hoog welke ook in hoeken gezet kunnen worden. De grootte van de hoeken is in te stellen wat voor maximale stabiliteit zorgt en waardoor het net makkelijk te plaatsen is in tuinen (groot en klein) of op een sport veld. Het Backstop Net staat stabiel op het gras door 4 horizontale voeten welke met haringen en 2 grondankers vastgezet kunnen worden. Optimale stabiliteit dus!

Het frame is gemaakt van gegalvaniseerd en gecoat metaal. De palen hebben een diameter van 38 mm en dikte van 1,2mm. Door middel van een click systeem en door de lichtgewicht buizen is het frame makelijk in en uit elkaar te halen. Het stevige zwart gekleurde net is gemaakt van polyester en heeft een dikte van 3mm met een maaswijdte van 8 cm. De zwarte kleur van het net zorgt er ook voor dat het minder opvalt waardoor het EXIT Backstop Net 900 zeker niet zal misstaan in uw tuin!

Dus...laat kinderen lekker voetballen, hockeyen, basketballen, volleyballen in de tuin. Met het EXIT Backstop Net 900 is iedereen tevreden; ouders én kinderen!

Specificaties

Afmetingen 9mx3m
Diameter Nee
Gewicht 48 kg
Certifikaat CE
Leveringswijze Pakketvorm (eenvoudig te monteren aan de hand van geïllustreerde handleiding)
Productcode 49.90.12.00
Merk Exit
Kleur Zwart

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

EXIT Backstop Net 600

EXIT Backstop Net 600

€ 169,00