Friday, April 03, 2020
Log In

Aanmelden

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00

EXIT Coppa Goal

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 158,99
OF

Beschrijving

De EXIT Coppa is met zijn afmetingen van 220 x 170 x 80 cm een van de grotere doelen in de familie van de EXIT goals.

Klik op de afbeelding om in te zoomen

Scoor je goals in stijl met dit ultracoole EXIT Coppa voetbaldoel; een goal van formaat! Wie zegt dat alle doelen wit moeten zijn? Wie zegt dat voetbaldoelen niet mooi kunnen zijn? Deze EXIT Coppa Goal combineert een stoer en fraai design met hoge kwaliteit. 

De EXIT Coppa is met zijn afmetingen van 220 x 170 x 80 cm een van de grotere doelen in de familie van de EXIT goals. Een een ideaal doel om achter in de tuin te plaatsen, voor jong én oud! Bovendien misstaat deze goal niet in de tuin met zijn prachtige zwarte (gegalvaniseerde en gepoedercoate!) frame en zwarte net. Het net is fijnmazig en door zijn innovatieve bevestigingswijze (patent pending) niet langer een bron van ergernis, maar een genot om mee te spelen! 

De EXIT Coppa onderscheidt zich met een innovatief (patent pending), solide en gebruiksvriendelijk verankeringssysteem, bestaande uit ankerbuizen en grondankers! Het doel is hiermee zeer stabiel te plaatsen in de tuin. Moet het gras gemaaid worden? Het doel is eenvoudig uit de grondankers te tillen waardoor het gras gemaaid kan worden. En na het maaien is het EXIT Coppa voetbaldoel evenzo eenvoudig weer snel terug te plaatsen. 

Om het voetbalplezier compleet te maken en het aanstormende voetbaltalent verder te ontwikkelen wordt er standaard een trainingsscherm meegeleverd!

Specificaties

Afmetingen 220 x 170 x 80 cm
Diameter Nee
Gewicht 23 kg
Certifikaat CE
Leveringswijze Gedemonteerd geleverd
Productcode 41.05.10.00
Merk Exit
Kleur Zwart

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

EXIT Finta Goal

EXIT Finta Goal

€ 269,00
EXIT Maestro Goal

EXIT Maestro Goal

€ 99,00
EXIT Multi-Sport Net 3000

EXIT Multi-Sport Net 3000

Normale prijs: € 99,00

PROMOTIE: € 89,00