Tuesday, July 14, 2020
Log In

Aanmelden

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00

EXIT Finta Goal

Beschikbaarheid: Uitverkocht

€ 269,00

Beschrijving

De EXIT Finta is met zijn afmetingen van 300 x 200 x 90 cm één van de grootste in de familie van de EXIT goals.

Klik op de afbeelding om in te zoomen

Scoor je goals in stijl met dit ultracoole EXIT Finta voetbaldoel; een goal van formaat! Wie zegt dat alle doelen wit moeten zijn? Wie zegt dat voetbaldoelen niet mooi kunnen zijn? Deze EXIT Finta Goal combineert een stoer en fraai design met hoge kwalitateit. 

De EXIT Finta is met zijn afmetingen van 300 x 200 x 90 cm één van de grootste in de familie van de EXIT goals. Een ideaal doel om achter in de tuin te plaatsen, voor jong én oud! Bovendien misstaat deze goal niet in de tuin met zijn prachtige zwarte (gegalvaniseerde en gepoedercoate!) frame en zwarte net. De goalposten zijn uiterst robuust uitgevoerd met Ø50 x 1,50 mm dik staal. Het net is fijnmazig en door zijn innovatieve bevestigingswijze (gepatenteerd) niet langer een bron van ergernis, maar een genot om mee te spelen! 

De EXIT Finta onderscheidt zich met een innovatief (gepatenteerd), solide en gebruiksvriendelijk verankeringssysteem, bestaande uit ankerbuizen en grondankers! Het doel is hiermee zeer stabiel te plaatsen in de tuin. Moet het gras gemaaid worden? Het doel is eenvoudig uit de grondankers te tillen waardoor het gras gemaaid kan worden. En na het maaien is het EXIT Finta voetbaldoel evenzo eenvoudig weer snel terug te plaatsen. 

Om het voetbalplezier compleet te maken en het aanstormende voetbaltalent verder te ontwikkelen wordt er standaard een trainingsscherm meegeleverd!

Specificaties

Afmetingen 300 x 200 x 90 cm
Diameter Nee
Gewicht 33 kg
Certifikaat CE
Leveringswijze Gedemonteerd geleverd
Productcode 41.07.10.00
Merk Exit
Kleur Zwart

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

EXIT Coppa Goal

EXIT Coppa Goal

€ 158,99
EXIT Forza Goal

EXIT Forza Goal

€ 399,00
EXIT Multi-Sport Net 5000

EXIT Multi-Sport Net 5000

Normale prijs: € 159,01

PROMOTIE: € 149,00