Friday, April 03, 2020
Log In

Aanmelden

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00

EXIT Forza Goal

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 399,00
OF

Beschrijving

Met het Forza voetbaldoel heb je een doel van formaat! De EXIT Forza is met zijn afmetingen van 500 x 200 x 119 cm de grootste in de familie van de EXIT goals.

Klik op de afbeelding om in te zoomen

Met het Forza voetbaldoel heb je een doel van formaat! De EXIT Forza is met zijn afmetingen van 500 x 200 x 119 cm de grootste in de familie van de EXIT goals. Een ideaal doel om achter in de tuin te plaatsen, voor jong én oud! Bovendien misstaat deze goal niet in de tuin met zijn prachtige zwarte frame en zwarte net. 

Design
Wie zegt dat alle doelen wit moeten zijn? Wie zegt dat voetbaldoelen niet mooi kunnen zijn? Deze EXIT Forza Goal combineert een stoer en fraai design met hoge kwalitateit. 

Kwaliteit
De goalposten zijn uiterst robuust uitgevoerd met een diameter van Ø76 x 2,5 mm! Alle framebuizen zijn eerst verzinkt en daarna zwart gepoedercoat. Dit biedt een zeer goede bescherming tegen roest. Het net is fijnmazig en sterk en door zijn innovatieve bevestigingswijze (gepatenteerd) niet langer een bron van ergernis, maar een genot om mee te spelen! 

Unieke verankering
De EXIT Forza onderscheidt zich met een innovatief (gepatenteerd), solide en gebruiksvriendelijk verankeringssysteem, bestaande uit ankerbuizen en grondankers! Het doel is hiermee zeer stabiel te plaatsen in de tuin. Moet het gras gemaaid worden? Het doel is eenvoudig uit de grondankers te tillen waardoor het gras gemaaid kan worden. En na het maaien is het EXIT Forza voetbaldoel evenzo eenvoudig weer snel terug te plaatsen. 

Specificaties

Afmetingen 500 x 200 x 119 cm
Diameter Nee
Gewicht 90
Certifikaat CE
Leveringswijze Gedemonteerd geleverd
Productcode 41.09.10.00
Merk Exit
Kleur Zwart

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

EXIT Finta Goal

EXIT Finta Goal

€ 269,00
EXIT Multi-Sport Net 3000

EXIT Multi-Sport Net 3000

Normale prijs: € 99,00

PROMOTIE: € 89,00