Friday, June 05, 2020
Log In

Aanmelden

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00

EXIT Galaxy Inground Basket In-ground Rechthoekig + dunkring

Beschikbaarheid: Uitverkocht

€ 389,00

Beschrijving

EXIT Galaxy Inground Basket, Grondbevestigd (inground), Rechthoekig, Polycarbonaat (PC), Metaal, Metaal, Zwart, Groen
Klik op de afbeelding om in te zoomen

Lekker willen basketballen maar geen geschikte muur om een Basketball board aan te bevestigen? Met deze EXIT Galaxy Inground Basket kun je toch heerlijk basketballen in je eigen tuin. En doordat je het board in hoogte kunt verstellen is dit voor jong en oud een geweldig sportartikel!

Het veranderen van de hoogte van de basket kan in een handomdraai. Klik de buis op de juiste hoogte en spelen maar! De EXIT Galaxy Inground Basketl is maar liefst verstelbaar in 5 verschillende hoogtes: 230cm / 245cm / 260cm / 285cm / 305cm Het robuuste frame, de zeer sterke basketbalring en het stalen achterbord van polycarbonate staan garant voor urenlang speelplezier!

De EXIT Galaxy Inground Basket is een basketballpaal die in de grond bevestigt dient te worden. Dit houdt in dat u, na bevestiging, de paal niet meer kunt verplaatsen. De EXIT Galaxy Inground Basket is door de mooie vormgeving en de rustige kleurstelling een aanwinst voor iedere tuin. Deze versie is uitgevoerd met een zeer sterke flexible Dunkring. Door deze meeverende Dunkring kun je nu een echt spectaculaire Slamdunk maken!

Specificaties

Afmetingen 2300x3050mm
Diameter Nee
Gewicht 49,9 kg
Certifikaat CE
Leveringswijze Pakketvorm (eenvoudig te monteren aan de hand van geïllustreerde handleiding)
Productcode 46.03.11.00
Merk Exit
Kleur Zwart