Friday, April 03, 2020
Log In

Aanmelden

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00

EXIT Kickback Rebounder M

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 99,00

PROMOTIE: € 84,00

OF

Beschrijving

De EXIT Kickback Rebounder is een ultiem artikel om je bal 'skills' mee te trainen.
Klik op de afbeelding om in te zoomen

De EXIT Kickback Rebounder is een ultiem artikel om je bal 'skills' mee te trainen. Je kan met de Kickback Rebounder namelijk verschillende elementen van balsporten trainen, zoals passen, schieten, aannemen, keepen, gooien en koppen. De Rebounder is geschikt voor vele sporten:

  • Voetbal (passen, schieten, aannemen, keepen, koppen)
  • Volleybal (slaan, ontvangen, passen)
  • Handbal (gooien, vangen, keepen)
  • Waterpolo (gooien, vangen, keepen)
  • Tchouckball

Schiet of gooi de bal tegen de elastieken en deze komt met een verrassend hoge snelheid terug. Oefen je keeperskills of plaats de Rebounder naast de goal en volleer en schiet de terugkaatsende bal vol op doel! Hiermee is het een artikel wat niet alleen leuk is voor in de tuin, maar ook voor op de sportvereniging! 

De Kickback Rebounder M heeft een afmeting van 84x84cm. Een compact en hanteerbaar formaat dus! En uiteraard is de hoek van de rebounder in te stellen tussen 35° en 90°, en dat in meer dan 10 stappen. Zo is de Kickback Rebounder geschikt voor allerlei trainingen. Het instellen van de hoek is in een handomdraai gedaan, waardoor tijdens het trainen of spelen heel snel een ander spel of oefening gekozen kan worden.

De Rebounder is prachtig vormgegeven en zeer robuust. Het metaal is gegalvaniseerd en daarna zwart gepoedercoat. Dubbele bescherming dus! Het rebound net is strak gespannen met sterke elastieken, die ervoor zorgen dat de Kickback Rebounder een stille maar zeer krachtige rebound geeft. De Kickback Rebounder is fraai afgewerkt met een hoogwaardige PVC afdekrand. Tot slot worden twee ankers meegeleverd om de rebounder vast te kunnen zetten.

Specificaties

Afmetingen 84 x 84 cm
Diameter Nee
Gewicht 14 kg
Certifikaat CE
Leveringswijze Gedemonteerd geleverd
Productcode 43.01.10.00
Merk Exit
Kleur Zwart

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

EXIT Kickback Rebounder XL

EXIT Kickback Rebounder XL

Normale prijs: € 249,00

PROMOTIE: € 225,00

EXIT Kickback Rebounder L

EXIT Kickback Rebounder L

Normale prijs: € 149,00

PROMOTIE: € 134,00