Tuesday, October 22, 2019
Log In

Aanmelden

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00

EXIT Loft 700 houten speelhuis

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 999,00

Beschrijving

EXIT Loft 700 houten speelhuis - naturel, Speelhuisje op palen, Jongen/meisje, 3 jaar,

Klik op de afbeelding om in te zoomen

* Verplicht veld

€ 999,00

Welk kind wil er nu geen eigen speelhuis in de achtertuin? Een plek om heerlijk te spelen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje? De Loft 700 is een speelhuisje voor jong én oud. Het is met zijn binnenafmeting van 1.18m x 1.18m een ruim huisje waar je heerlijk met meerdere kinderen in kan spelen. Het verhoogde huisje heeft een echte veranda (1.20 m hoog) en via de hoge glijbaan glij je zo weer naar beneden! En door het waterdichte dak blijft het altijd droog binnen! Ook hebben de jongsten lekker veel ruimte om in de zandbak te spelen terwijl de oudere kinderen boven spelen. Met zijn vrolijke wit gekleurde ramen is dit speelhuisje een droomhuis voor ieder kind vanaf 3 jaar. 

Duurzaam
De huisjes zijn gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is dus niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De panelen zijn reeds geverfd met een watergedragen beits. 

Veilig
De huisjes voldoen aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren. 

Eenvoudige montage
Het huisje is opgebouwd uit voorgemonteerde panelen, waarbij ook de ramen en deuren zijn voorgemonteerd. Een echt prefab-systeem dus. De panelen zijn ook nog eens voorgeboord waardoor het huisje in een handomdraai opgebouwd is.

Specificaties

Diameter Nee
Afmetingen 398 x 185 x 286cm
Gewicht 142 kg
Certifikaat 100% FSC, CE, EN-71, TÜV
Leveringswijze Pakketvorm (eenvoudig te monteren aan de hand van geïllustreerde handleiding)
Productcode 50.07.21.00
Merk Exit
Kleur Verschillende kleuren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

EXIT Aksent Speeltoren

EXIT Aksent Speeltoren

Normale prijs: € 499,00

PROMOTIE: € 479,00

Speeltoren met aanbouwschommel (2 zitjes)

Speeltoren met aanbouwschommel (2 zitjes)

Normale prijs: € 698,00

PROMOTIE: € 665,00