Tuesday, July 14, 2020
Log In

Aanmelden

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00

EXIT Maestro Goal

Beschikbaarheid: Uitverkocht

€ 99,00

Beschrijving

De EXIT Maestro is met zijn afmetingen van 180 x 120 x 60 cm een ideaal doel, voor zowel grote als kleine tuinen.

Klik op de afbeelding om in te zoomen

Scoor je goals in stijl met dit ultracoole EXIT Maestro voetbaldoel! Wie zegt dat alle doelen wit moeten zijn? Wie zegt dat voetbaldoelen niet mooi kunnen zijn? Deze EXIT Maestro Goal combineert een stoer en fraai design met hoge kwalitateit. 

De EXIT Maestro is met zijn afmetingen van 180 x 120 x 60 cm een ideaal doel, voor zowel grote als kleine tuinen. Bovendien misstaat deze goal niet in de tuin met zijn prachtige zwarte (gegalvaniseerde en gepoedercoate!) frame en zwarte net. Het net is fijnmazig en door zijn innovatieve bevestigingswijze (patent pending) niet langer een bron van ergernis, maar een genot om mee te spelen! 

De EXIT Maestro onderscheidt zich met een innovatief (patent pending), solide en gebruiksvriendelijk verankeringssysteem, bestaande uit ankerbuizen en grondankers! Het doel is hiermee zeer stabiel te plaatsen in de tuin. Moet het gras gemaaid worden? Het doeltje is eenvoudig uit de grondankers te tillen waardoor het gras gemaaid kan worden. En na het maaien is het EXIT Maestro voetbaldoel evenzo eenvoudig weer snel terug te plaatsen. 

Om het voetbalplezier compleet te maken en het aanstormende voetbaltalent verder te ontwikkelen wordt er standaard een trainingsscherm meegeleverd!

Specificaties

Afmetingen 180 x 120 x 60 cm
Diameter Nee
Gewicht 18 kg
Certifikaat CE
Leveringswijze Gedemonteerd geleverd
Productcode 41.03.10.00
Merk Exit
Kleur Zwart

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

EXIT Forza Goal

EXIT Forza Goal

€ 399,00
EXIT Multi-Sport Net 5000

EXIT Multi-Sport Net 5000

Normale prijs: € 159,01

PROMOTIE: € 149,00

EXIT Finta Goal

EXIT Finta Goal

€ 269,00