Thursday, July 09, 2020
Log In

Aanmelden

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00

EXIT Premium trampoline afdekhoes 305x519cm

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 98,99
OF

Beschrijving

EXIT Premium trampoline afdekhoes 305x519cm
Klik op de afbeelding om in te zoomen

EXIT Premium trampoline afdekhoes 305x519cm

De EXIT Premium trampoline afdekhoes is een zwarte afdekhoes van zeer hoogwaardige kwaliteit en biedt de beste bescherming voor je trampoline in weer en wind. De afdekhoes is geschikt voor rechthoekige trampolines met een formaat van 305 x 519 centimeter, zowel voor trampolines op poten als voor inground trampolines. Let op: deze afdekhoes is niet geschikt voor groundlevel trampolines, hiervoor zijn groundlevel trampoline afdekhoezen verkrijgbaar. Geef de bescherming die jouw trampoline verdient met de premium afdekhoes van EXIT Toys!

Bescherm je trampoline

Heb je niet de mogelijkheid om je trampoline in de winter op te bergen of wil je gewoon niet te veel op- en afbouwen? Met de premium trampoline afdekhoes bescherm je trampolines van EXIT Toys tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw, ijs en UV maar ook tegen vuil zoals bladeren van een boom. De afwateringsgaten zorgen ervoor dat het water niet op de trampoline blijft liggen.

Stevig, mooi en eenvoudig

De premium afdekhoezen zijn gemaakt van extra dik en sterk PVC en hebben hierdoor een extra luxe uitstraling in vergelijking met onze standaard afdekhoezen. Je kunt de afdekhoes eenvoudig en stevig aan de trampoline bevestigen dankzij het elastiek. Binnen no time is jouw trampoline optimaal beschermd! Ga voor éxtra bescherming en verleng de levensduur van je trampoline met de premium afdekhoezen van EXIT Toys.

Standaard inbegrepen

  • Premium trampoline afdekhoes 305 x 519cm

Specificaties

Productcode 11.27.17.00
Merk Exit
Certifikaat CE
Diameter 305x519cm (10x17ft)
Gewicht 2 kg
Kleur Zwart