Friday, June 05, 2020
Log In

Aanmelden

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00

EXIT Scala Aluminium Goal 220x120 voetbaldoel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 299,00
OF

Beschrijving

EXIT Scala Aluminium Goal 220x120. Doelpubliek: Jongeren, Montagewijze: Gemonteerd op de vloer, Frame kleur: Aluminium

Klik op de afbeelding om in te zoomen

De EXIT Scala Aluminium Goal is een zeer hoogwaardig afgewerkte goal met een chique en professionele uitstraling! Een parel in de tuin of op een veld.

De binnenafmeting van deze Scala goal is 2.20 x 1.20 meter. De voorzijde van het aluminium frame is geanodiseerd. Dit geeft de framedelen een extra beschermende harde toplaag en zorgt voor een hoogwaardige uitstraling. De achterzijde van het aluminium frame is gepoedercoat. Dit zorgt voor een extra fraaie afwerking

De EXIT Scala Aluminium Goal is uitgevoerd met een stoer, zwart net met een fraai zeshoekig netpatroon, welke eenvoudig te monteren is met hoogwaardige, zwarte kunststof nethaken die in het profiel gemonteerd zijn. Het net is eenvoudig te vervangen zonder demontage van de goal.

De EXIT Scala Aluminium Goal heeft sterke en stijve aluminium buisprofielen met een wanddikte van maar liefst 2mm. De goal is eenvoudig te monteren (en demonteren) door gebruik van hoogwaardige gegoten koppel-­‐elementen. De Scala goal is licht van gewicht en daardoor eenvoudig verplaatsbaar.

Deze EXIT Scala goal voldoet aan de norm EN 16579:2016 -­‐ Sportveld toestellen – Draagbare en vaste doelen – Functionele, veiligheidseisen en beproevingsmethoden.

Accessoires: diverse verankeringssets (beschikbaar voor verschillende ondergronden, waaronder kunstgras).

Specificaties

Afmetingen 220 x 120 cm
Diameter Nee
Gewicht 24 kg
Certifikaat EN 16579:2016
Leveringswijze Gedemonteerd geleverd
Productcode 42.22.12.00
Merk Exit
Kleur Zilver

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: