Friday, May 29, 2020
Log In

Aanmelden

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00

EXIT Stone zwembad ø300x76cm met overkapping en filterpomp - grijs

Beschikbaarheid: Uitverkocht

€ 329,00

Beschrijving

- Met filterpomp
- Multifunctionele overkapping
- Uniek, natuurlijk design
- Stabiel frame
- Duurzame afwerking

Klik op de afbeelding om in te zoomen

Het EXIT Stone zwembad is een rond grijskleurig frame zwembad met overkapping. Het zwembad is standaard voorzien van een filterpomp en valt op tussen andere zwembaden door zijn stoere steenpatroon. Het gepoedercoate stalen frame en de sterke poten van het EXIT Stone zwembad zorgen ervoor dat het bad altijd stabiel staat en jarenlang meegaat. De meegeleverde filterpomp houdt het water schoon en in beweging zodat vervuiling van het water wordt tegengegaan. De filterpomp kan eenvoudig aan het zwembad worden gemonteerd en door middel van filtercartridges wordt het water ververst. 

Met de EXIT overkapping voor zwembaden ben je niet langer afhankelijk van de weersvoorspellingen. De overkapping zorgt ervoor dat er geen vuil meer in het water kan komen en is tegelijkertijd een duurzame oplossing voor het verwarmen van je water, want de warmte van de zon wordt onder de kap vastgehouden. De overkapping is zeer eenvoudig te openen door een uniek scharniermechanisme en dankzij het transparante zeil mis je niets van wat er buiten het bad gebeurt. 

Het stoere steenpatroon en zwarte frame geven het Stone zwembad een unieke uitstraling en dankzij de natuurlijke look integreert het zwembad volledig in je tuin. De binnenzijde van het zwembad is blauw, zodat je het frisse zwembad gevoel houdt. Voor het EXIT Stone zwembad zijn verschillende accessoires verkrijgbaar, zoals een grond- en afdekzeil, een chloordrijver, teststrips en een zwembad onderhoudsset om je zwembad optimaal te kunnen onderhouden.

Specificaties

Productcode 30.32.10.00
Zwembaden Rond
Kleur Grijs
Zwemoppervlakte Ø 300 x 76 cm
Aantal liter 4383 l
Overkapping inbegrepen Ja
Type pomp Cartridge filterpomp 12V 300 GAL (29P414DE)
Trap inbegrepen Nee
Certifikaat CE, EN-16582, TÜV / GS
Garantie 1 jaar fabriekswaarborg

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: