Wednesday, June 03, 2020
Log In

Aanmelden

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00

EXIT zwembad teststrips (50 stuks)

Beschikbaarheid: Uitverkocht

€ 7,95

Beschrijving

- 3-in-1 strips
- Test chloor, pH en alkaliteit
- Controleert de kwaliteit van het water

Klik op de afbeelding om in te zoomen

EXIT zwembad teststrips (50 stuks)

Met de EXIT zwembad teststrips controleer je de kwaliteit van je zwembadwater. Om het water schoon te houden, raden wij aan het zwembadwater regelmatig te controleren. Met deze 3-in-1 teststrips meet je de kwaliteit van het zwembadwater door middel van het chloorgehalte, de pH-waarde en de totale alkaliteit van het water.

Om de kwaliteit van het water te bepalen, hou je de EXIT zwembad teststrip helemaal onder water. Haal de teststrip er na 5 seconden uit en hou de teststrip horizontaal zonder het water eraf te schudden. Je kunt nu de kleuren op de teststrip vergelijken met de kleuren op de verpakking. De lichte kleuren die verschijnen geven een tekort aan, terwijl donkere kleuren duiden op een grote hoeveelheid. De teststrip laat bijvoorbeeld zien of er te veel of juist te weinig chloor in het zwembadwater zit. Nu je dit weet, kun je de hoeveelheid chloor(afgifte) in het water aanpassen.

Wil je schoon en gezond zwembadwater? Test het water dan in ieder geval twee keer per week en onderneem actie als de waarden te hoog of te laag zijn. Is het water afgedekt en wordt er een tijdje niet gezwommen? Dan hoeft het water pas getest te worden wanneer het zwembad weer in gebruik wordt genomen.

Meet aan de hand van de EXIT zwembad teststrips of jouw zwembadwater nog schoon, helder en hygiënisch genoeg is en hou je zwembad klaar voor gebruik! 

Specificaties

Productcode 30.97.80.00
Zwembaden Toebehoren
Kleur Wit
Zwemoppervlakte Nee
Aantal liter Nee
Overkapping inbegrepen Nee
Type pomp Nee
Trap inbegrepen Nee
Certifikaat CE
Garantie 6 maand waarborg