COVID-19 / Corona test kit op antilichamen IgM/IgG voor individueel gebruik

Coronatest om een bloedmonster te controleren op lgG en lgM antilichamen tegen het COVID-19 corona virus in menselijk volbloed, serum of plasma.

Op voorraad
Productcode
COVID19SB-1
€ 14,94

Coronatest om een bloedmonster te controleren op lgG en lgM antilichamen tegen het COVID-19 corona virus in menselijk volbloed, serum of plasma. Deze kit is zeer geschikt voor individueel professioneel gebruik omdat al de onderdelen voor een sneltest steriel verpakt meegeleverd worden. 

Inhoud verpakking: testcassette, buffervloeistof, pipet, wattenstaafje met alcohol, droog wattenstaafje, bloedprikker en instructie in 3 talen, Nederlands, Frans en Engels.

Alleen voor professioneel gebruik.

De COVID-19 coronatesten voor Individueel gebruik van Superbio hebben het CE keurmerk en zijn US FDA approved. Deze sneltest op IgM en IgG antilichamen heeft een nauwkeurigheid van 98,15% en geeft binnen 3 tot 10 minuten resultaat.

De COVID-19 serologische test is alleen voor kwalitatieve beoordeling waarbij de testresultaten, positief en negatief, slechts ter referentie dienen en de diagnose moet worden bevestigd met andere conventionele testmethoden.

Eigenschappen

Sneltest kit op IgM/IgG Antilichamen (Colloïdaal Goud)

Voor professioneel gebruik

VOOR DE SNELLE KWALITATIEVE BEOORDELING VAN SARS-COV-2 IGM/IGG ANTILICHAMEN IN MENSELIJK SERUM/PLASMA/VOL BLOED.

BEDOELD GEBRUIK

Voor in vitro kwalitatieve detectie van IgM- en IgG-antilichamen in menselijk serum, plasma of volbloed.

TESTPRINCIPE

Deze test hanteert het principe van colloidal gold-immunochromatography assay (GICA). De test cassette bevat 1) colloïdaal goud-gelabeld antigeen en een kwalitatief controle-antilichaamcomplex; 2) nitrocellulosemembranen geïmmobiliseerd met twee testlijnen (M-lijn en G-lijn) en één kwaliteitscontrolelijn (C-lijn).

Wanneer een passende hoeveelheid monster wordt toegevoegd aan samplevak van de testkaart, vloeit  het monster verder langs de teststrip door capillaire werking. Als het monster een IgM/IgG-antilichaam van SARS-CoV-2 bevat, zal het antilichaam zich binden aan het colloïdale goud gelabelde SARS-CoV-2

antigeen, en het immuuncomplex zal worden gevangen door het monoklonale IgM antilichaam of het monoklonale IgG antilichaam geïmmobiliseerd op het nitrocellulosemembraan om een paarsrode M-lijn of G-lijn te vormen, waaruit blijkt dat het monster positief is voor IgM- of IgG-antilichamen.

GELEVERDE MATERIALEN

1 Steriele Perifere Bloedprikker 1/Test   5 Wattenstaafje met Alcohol 1/Test
2 Plastic dropper 1/Test   6 Droogmiddel 1/Test
3 Buffervloeistof 1/Test   7 Test cassette 1/Test
4 Wattenstaafje (droog) 1/Test        

OPSLAGVOORWAARDEN EN GELDIGHEID

 1. De originele verpakking moet op een droge plaats bij 4-30°C worden bewaard en tegen licht worden beschermd. De geldigheidsduur bedraagt 12 maanden.
 2. Na het openen van de verpakking moet de test cassette binnen 1 uur gebruikt worden.

TOEPASSELIJKHEID

Van toepassing op menselijke serum-, plasma- of volbloedmonsters, met inbegrip van perifeer bloed, plasma dat is bereid uit klinisch gebruikte antistollingsmiddelen (EDTA, heparine, natriumcitraat), enz.

TESTPROCEDURE

Open de verpakking, haal de verschillende materialen uit de verzegelde verpakkingen en laat deze op kamertemperatuur komen. Lees eerst de gebruiksaanwijzing volledig door en gebruik de kit binnen 1 uur na opening.

 1. Open de ampule met buffervloeistof
 2. Maak de prikplek schoon
 3. Doe een vingerprik met de geleverde steriele prikker
 4. Neem 1 druppel bloed met de plastic dropper
 5. Voeg de druppel bloed toe aan de buffervloeistof en mix dit 5x met behulp van de dropper
 6. Gebruik de dropper om 2 a 3 druppels sample vloeistof op te nemen
 7. Plaats 2 druppels in het sample vak van de test cassette
 8. Lees het resultaat na 3 tot 10 minuten. Na 15 minuten is het resultaat ongeldig

INTERPRETATIE VAN DE RESULTATEN

Negatief:

Als alleen de kwaliteitscontrolelijn C verschijnt en de testlijnen M en G niet gekleurd zijn, geeft dit aan dat er geen antilichaam wordt gedetecteerd en is het resultaat negatief.

Positief:

IgM positief: Als zowel de kwaliteitscontrolelijn C als de testlijn M gekleurd lijken, geeft dit aan dat het IgM-antilichaam wordt gedetecteerd en is het resultaat positief voor IgM-antilichamen.

IgG positief: Als zowel de kwaliteitscontrolelijn C als de testlijn G gekleurd lijken, geeft dit aan dat het IgG-antilichaam wordt gedetecteerd en is het resultaat positief voor IgG-antilichamen.

IgM en IgG positief: Als de kwaliteitscontrolelijn C en de testlijnen M en G allemaal gekleurd lijken, geeft dit aan dat de IgM- en IgG-antilichamen worden gedetecteerd en het resultaat is positief voor zowel IgM- als IgG-antilichamen.

Ongeldig:

Als de kwaliteitscontrolelijn C niet verschijnt, is het testresultaat ongeldig, ongeacht of er een gekleurde testlijn is. Er moet opnieuw getest worden met een nieuwe test kit.

Beperkingen

 1. Dit product is alleen voor kwalitatieve beoordeling.
 2. De testresultaten van dit product zijn slechts ter referentie en vormen niet de enige basis voor diagnose en behandeling. De diagnose moet worden bevestigd in combinatie met klinische symptomen of andere conventionele testmethoden.
 3. Als gevolg van de beperking van de detectiegevoeligheid kunnen negatieve resultaten worden veroorzaakt door concentraties van antilichamen die lager zijn dan de analytische gevoeligheid van het product.

PRESTATIEKENMERKEN

De gevoeligheid, specificiteit en nauwkeurigheid van de Sneltest kit op SARS-CoV-2 (COVID-19) IgM/IgG antilichamen (Colloïdaal Goud) zijn geslaagd voor de prestatieverificatietest van het Nanjing Institute of Biomaterials and Medical Devices (Southeast University). Testresultaten en conclusies zijn als volgt:

Testresultaten: Door de testresultaten van het gebruik van de Sneltest kit op SARS-CoV-2 (COVID-19) IgM/IgG antilichamen (Colloïdaal Goud) om te testen op SARS-CoV-2 virus nucleïnezuur positieve bloedmonsters en negatieve bloedmonsters, en blanco verdunningsonderzoek, is te zien: de LoD voor IgG is 20ng/ml, de LoD voor de IgM is 100ng/ml ; De detectienauwkeurigheid van het reagens voor positieve monsters was 95,83% (95%BI: 89,07% – 98,66%), en de nauwkeurigheid voor negatieve monsters was 98,15%(95%BI: 96,25% – 99,14%).

Conclusie: De gevoeligheid, specificiteit en nauwkeurigheid van de Sneltest kit op SARS-CoV-2 (COVID-19) IgM/IgG antilichamen (Colloïdaal Goud) zijn erg hoog. De Sneltest kit op SARS-CoV-2 (COVID-19) IgM/IgG antilichamen (Colloïdaal Goud) is van toepassing op de detectie en wetenschappelijk onderzoek van SARS-CoV-2 virusantilichamen in bloed.

Voorzorgsmaatregelen

 1. De verrichtingen moeten strikt in overeenstemming met de instructies worden uitgevoerd. Gebruik geen verlopen of beschadigde producten.
 2. Zorg ervoor dat virusinfectie te voorkomen bij het verzamelen van monsters. Draag wegwerphandschoenen en maskers bij het afnemen van testen en was uw handen na het testen.
 3. Lees het resultaat binnen 3-10 min, na 15 min is het resultaat ongeldig.
 4. Het duurt een periode van tijd voor het menselijk lichaam antilichamen produceert. Het wordt aanbevolen om 5-7 dagen na de eerste test opnieuw te testen.
 5. Deze test cassette is voor eenmalig gebruik. De gebruikte test cassettes en overige verbruiksartikelen voor bloedafname moeten naar behoren worden afgevoerd volgens relevante voorschriften.
Meer informatie
Certifikaat CE, US FDA approved
Productcode COVID19SB-1
Merk Superbio